Pasta – těstoviny

068 250g GNOCCHI (1,3) – bramborové noky 

47,-


069 300g TAGLIATELLE (1,3) 

43,-


070 300g SPAGHETTI (1,3) – vždy čerstvě vařené na každou porci 

43,-


071 300g PENNE (1,3) 

43,-


O72 300g TORTELLINNI (1, 3, 7) np – plněné masem 

50,-


O73 SALSA POLLO E SPINACI (7) – smetanová se špenátem a kuř. masem, parmazán

97,-


O74 SALSA SECCHI (7) s kuřecím masem a sušenými rajčaty, capari

99,-


O76 SALSA FUNGHI (7)houbová- 2 druhy hub,parmazán

92,-


O77 SALSA CARBONARA(3,7) – s pancettou,vejcem, parmazánem a smetanou

93,-


O78 SALSA BOLOGNESE (7,9) s boloňským ragú – originální recept,parmazán

93,-


O79 SALSA QUATTRO FORMAGGIO (3,7) – omáčka 4 druhy sýra

92,-


O80 SALSA OLIO AGLIO E PEPERONCINO (7) – oliv.olej,čerstvý česnek,fefronka,parmazán

77,-


O81 LASAGNE CON POLO (1,3,7) np, nss – s kuřecím masem,bešamelem,sýrem , žampion 

145,- 


O82 LASAGNE VENEZIA (1,3,7,9) np, nss s boloňskou omáčkou,bešamelem,sýrem 

145,-


O83 LASAGNE SPINACI (1,3,7) np, nss – lasagne se špenátem,bešamelem,sýrem,kuř. masem 

140,-


O84 TORTELLINNI ALLA PANNA (1,3,7) np, nss – zapečené se sýrem,smet.omáčkou a šunkou,hráškem,žampiony 

140,- 


O85 PARMIGIANA DI MELANZANE(7,10) np, nss – zapečené lilky s mozzarellou a parmazánem, pečivo

137,-


np – nepodáváme poloviční porci
nss – nelze s sebou